Miranda van Gemeren

Graag wil ik mij aan u voorstellen, ik ben Miranda van Gemeren.

In juli 2009 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan de Hogeschool Leiden. Na 6 jaar lang in een praktijk in Den Haag te hebben gewerkt, besloot ik dat het tijd werd voor wat anders. Na een jaar lang waarnemingen in diverse praktijken te hebben vervuld, versterk ik sinds mei 2016 het team van Fysio Topfit in Ter Aar en Boskoop. Ik ben erg enthousiast om binnen dit leuke, gespecialiseerde team te komen werken op deze locaties. Helemaal omdat ik ben opgegroeid in een boomkwekersgezin in Boskoop en mij hier dus helemaal thuis voel.

Door de uiteenlopende werkzaamheden in diverse praktijken, heb ik inmiddels een brede werkervaring opgedaan als algemeen fysiotherapeut. Mijn specialiteiten en interesses liggen bij (lage) rug- en nekklachten en psychosomatische klachten. In de toekomst wil ik mij op dit vlak nog verder gaan verdiepen en ook specialiseren.

Bij mij staan persoonlijke betrokkenheid, het doorgronden van de oorzaak van de klachten en het luisteren naar de persoonlijke wensen van de cliënt bovenaan. Samen met een actieve bijdrage van de cliënt leidt dit tot succesvolle resultaten, waar ik veel voldoening uit haal. Geen enkel persoon en klacht is hetzelfde, iets wat mijn beroep iedere dag weer afwisselend en tot een uitdaging maakt!

Miranda is als Fysiotherapeut werkzaam in Boskoop en Ter Aar

Comments are closed.