Print deze pagina

Videoconsult: ideaal en veilig

Naar aanleiding van het besluit van het kabinet mogen wij alleen in uiterste noodzaak nog patiënten behandelen. Indien een behandeling niet uitgesteld kan worden mag er uitsluitend behandeld worden op verwijzing van een (huis)arts. Deze maatregel is in ieder geval van kracht tot 28 april en afhankelijk van besluiten van het RIVM en de Nederlandse overheid.

Aan de andere kant hebt u nog wel steeds last van uw rug, schouder of knie. Om u toch van dienst te zijn in deze bijzondere tijd, heeft Fysio Topfit de mogelijkheid om met elkaar in verbinding te komen via een Videoconsult (videobellen).

Fysio Topfit heeft met alle zorgverzekeraars een afspraak gemaakt over het videoconsult. Als u een aanvullende verzekering hebt, wordt het consult door uw zorgverzekeraar betaald. Daarnaast zijn er geen telefoonkosten aan videobellen verbonden. Videobellen is een (AVG) veilige manier van communiceren, waarbij u onze fysiotherapeut kunt zien en wij u als patiënt. Het enige dat u zelf nodig hebt is een mobiele telefoon of een laptop.

U krijgt via ons een link toegestuurd via een SMS bericht op uw telefoon, en na het openen van de link kunnen we elkaar van afstand zien en horen. Ideaal en veilig. 

We maken een afspraak om te ‘videobellen’. Op de afgesproken tijd bellen wij u en tijdens dit consult kunnen we uw vragen beantwoorden, huiswerkopdrachten meegeven of andere tips aanreiken. Weet u niet goed hoe u een huiswerkoefening moet uitvoeren? Via de beeldverbinding kunnen we het voordoen. 

Wilt u een afspraak voor een videoconsult maken? Bel ons dan via 0172-212147 (Boskoop) of 0172-603434 (Ter Aar) of stuur een mail naar info@fysiotopfit.nl. Als u ons een mail stuurt, noteer dan in de mail uw volledige naam en mobiele telefoonnummer. Dat maakt het makkelijker om een verbinding tot stand te brengen.