Print deze pagina

FysioFitness & FysioSport

Gratis Fysio-Fitness – proefles van een uur? Bel ons voor een afspraak of stuur een e-mail naar info@fysiotopfit.nl en wij bellen u terug!

 Fysio-Fitness bij Fysio Topfit

Sporten in het algemeen en Fysio-Fitness in het bijzonder, zijn activiteiten waarbij het gezondheids-, ontspannings-, of recreatieaspect reden kunnen zijn tot deelname. U wilt afvallen, uw algemene conditie verbeteren of gewoon voor de gezelligheid gezond met uw lichaam bezig zijn, maar u weet niet goed hoe u daarmee moet beginnen. Of hoe u het beste kunt trainen om uw persoonlijke doel te bereiken.

Een doelgericht trainingsprogramma voor uzelf opstellen is niet eenvoudig. Natuurlijk weet u dat te weinig lichaamsbeweging in combinatie met een ongezond leefpatroon niet bevorderlijk is voor uw lichaam en dat u moet bewegen om gewicht te verliezen. Maar beweegt u wel op de juiste manier en is uw bewegingsprogramma wel effectief? Wij kunnen u helpen!

U hoeft geen patiënt te zijn om te kunnen deelnemen aan onze fysio-fitnessprogramma’s. Iedereen, van jong tot oud, is welkom. U dus ook!

 

Er is een aantal voorwaarden waaraan een training moet voldoen wilt u zo effectief mogelijk het gewenste resultaat bereiken. Zo is het van belang dat u regelmatig traint, maar ook planmatig en doelgericht. Samen met uw persoonlijke begeleider van Fysio Topfit gaat u aan de slag en bedenkt u samen de juiste trainingsvolgorde, oefeningen, opbouw etc. Uit ervaring kunnen we zeggen dat trainen volgens een bepaald systeem vele malen effectiever is dan trainen in een willekeurige volgorde.

Hoe werkt het?

Voordat u met de daadwerkelijke trainingen gaat beginnen is het van belang dat uw begeleider inzicht krijgt in uw sportverleden, uw huidige (conditionele) situatie en uw beoogde trainingsdoel. Bovendien wil uw begeleider weten waarom u komt trainen en wat u wilt bereiken. Hiervoor gebruiken we een intake formulier en een intaketest, welke u bij ons kunt verkrijgen of kunt uitdraaien onder aan deze pagina. Na de intaketest maken we voor u een gepersonaliseerd trainingsschema, welke iedere keer dat u komt trainen, via een pasjessysteem op de apparaten werkt.

FietsenKortom:

 • Voor iedereen eenvoudig toegankelijk
 • Vaak (persoonlijke) begeleiding mogelijk
 • Training op basis van uw doelstelling
 • Goede controle op vorderingen d.m.v. persoonlijke chipcard
 • Duidelijke terugkoppeling op uw prestaties
 • Ruime abonnementskeuze zonder verplichtingen (u bepaalt hoelang u wilt komen)
 • Ontspannen sfeer
 • U mag komen wanneer u wilt (onder begeleiding alleen binnen de rooster tijden)

Intaketest zal bestaan uit:

 • Doornemen/ invullen van het intakeformulier
 • 3 minuten fietstest (indicatie algehele conditie)
 • Shoulder press (schouder en armspieren)
 • Backtrainer (rugspieren)
 • Abdominal trainer (buikspieren)
 • Leg press (bovenbeenspieren)
 • Overzicht en uitproberen van de overige apparatuur

De intaketest zal ongeveer 45 minuten in beslag nemen en aan de hand van de uitslagen kunnen wij voor u uw trainingsschema opstellen. Zorg ervoor dat u makkelijk zittende kleding aan hebt (bij voorkeur sportkleding) als u de intaketest komt afnemen. Neem behalve het volledig ingevulde intakeformulier ook een handdoek en iets te drinken mee.

krachthoekDownload mogelijkheden:

Klik op één van onderstaande links om de informatie te downloaden

Prijslijst Fysio Topfit Ter Aar

Prijslijst Fysio Topfit Boskoop

Draai de prijslijst uit (PDF file) en vul uw wensen in. Hebt u vragen of opmerkingen? Vraag het onze medewerkers.

Openingstijden & Rooster Ter Aar

Openingstijden & Rooster Boskoop

Bekijk uw mogelijkheden om te sporten!

Intakeformulier Fysio Topfit Fitness Ter Aar Intakeformulier Fysio Topfit Fitness Boskoop

Het intakeformulier geeft een indicatie van uw huidige sportactiviteiten en gezondheid. Bovendien kunt u aangeven wat uw doelstellingen zijn en waarvoor u komt trainen. Print het intakeformulier uit (PDF file) of vul het online in en neem het volledig ingevuld mee naar uw eerste afspraak.

Folder Fysio Topfit Fitness Ter Aar

 

Folder Fysio Topfit Fitness Boskoop

Dit PDF file kunt u uitdraaien zodat u alles nog eens op uw gemak kunt doorlezen.

Huisregels Fysio Topfit Ter Aar

 

Huisregels Fysio Topfit Boskoop

De spelregels bij Fysio Topfit.

Hoeveel Kilocalorieën bevat een product? Bekijk de lijst!

Overzicht calorie per product

Wilt u weten hoeveel uw BMI (Body Mass Index) is? Druk op deze link: BMI TEST
Is uw BMI te hoog of dreigt er overgewicht? Schrijf u dan vandaag nog in voor ons Fysio Fitness programma!

Hebt u vragen of opmerkingen? Voor onze locatie in Ter Aar belt u 0172-603434. Voor onze locatie in Boskoop belt u naar 0172-212147. Een e-mail sturen kan ook: info@fysiotopfit.nl . Langskomen mag natuurlijk ook. Zo kunt u gelijk de apparatuur zien en uitproberen!

Fietsen