Kids Bootcamp

Onze kinderfysiotherapeut Eveline biedt beweeggroepen voor kinderen aan, in de gymzaal van de Immanuelschool aan de Boomgaard in Boskoop.

Alle kinderen van 4 – 14 jaar zijn welkom!

Uit onderzoek is gebleken dat kinderen 20 jaar geleden motorisch veel vaardiger waren dan nu. Als kinderen zich motorisch minder goed ontwikkelen hebben zij, naast een minder actieve leefstijl als kind, ook een minder actieve leefstijl naarmate ze groter worden. Vaak blijft dat zo in de rest van hun leven. Ook zijn deze kinderen vaak minder vaardig en hebben hierdoor kans op een verhoogde BMI. Kortom: nu is de tijd om in actie te komen!

Wilt u uw kind meer uitdagen? Meld hem of haar dan aan voor de Bootcamp!

De beweeggroep is gericht op het ervaren van plezier in bewegen die de motorische vaardigheden extra uitdagen. Hierbij worden de oefeningen aangepast op het niveau van het kind. De groepen worden onderverdeeld in 2 leeftijdscategorieën (4-7 en 8-14 jaar).

Tijdens het sporten worden er leeftijdsgebonden oefeningen aangeboden waarbij gewerkt wordt met verschillende thema’s.

Bent u net zo enthousiast als wij? Meld uw kind dan nu aan! Aanmelden kan via telefoonnummer 0172-212147 of per e-mail via info@fysiotopfit.nl. De kosten voor deelname zijn € 5,- per keer of bij 2 keer per week € 8,-.

Wilt u het eerst proberen? Geen probleem. Uw kind mag 2x gratis meedoen!

Schrijf u nu in
voor onze nieuwsbrief!

Wilt u meer informatie over onze diensten?
Of wilt u op de hoogte blijven van andere
ontwikkelingen rondom Fysio Topfit?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven