Martine Verwoerd

Mijn naam is Martine Verwoerd.

In juli 2007 ben ik afgestuurd als bachelor fysiotherapeut aan de Hogeschool Utrecht. Ik ben daarna gaan werken in een particuliere praktijk waar ik zoveel mogelijk werkervaring op wilde doen. Al snel wist ik dat ik mij verder wilde specialiseren in de fysiotherapie en ben na een jaar werken gestart met de master opleiding orthopedische manuele therapie welke ik in 2011 heb afgerond aan de Hogeschool Utrecht. In de jaren na mijn master heb ik verschillende cursussen gevolgd waaronder een cursus dry needling.

Inmiddels ben ik alweer 10 jaar aan het werk als fysio- en manueeltherapeut en ik heb er nog altijd even veel plezier in als toen ik er mee startte. Wat ik zo mooi vind aan dit vak is dat je samen met de patiënt kan zoeken naar een oplossing van het bewegingsprobleem van de patiënt, samen werken aan het optimaliseren van kwaliteit van leven.

Ik heb mij de laatste jaren steeds meer gespecialiseerd in wervelkolom gerelateerde klachten. Door de jaren heen kwam ik er achter dat daar mijn passie ligt. Klachten in de wervelkolom hebben vaak een grote impact op het leven van de patiënt en omvatten vaak meer dan alleen een mechanisch probleem. Dat maakt het complex, interessant en een uitdaging voor mij als fysio- en manueeltherapeut.

Naast mijn werk bij Fysio Topfit Boskoop ben ik werkzaam als docent op de Hogeschool Utrecht binnen de bachelor Fysiotherapie en de master Orthopedische manuele therapie. En op dit moment ben ik bezig met wetenschappelijk onderzoek met betrekking tot nekklachten. Deze combinatie van banen vullen elkaar ontzettend goed aan. Via het onderwijs en wetenschappelijk onderzoek blijf ik volledig up to date van de kennis op dit moment en door de praktijk blijf ik in contact met patiënten en kan ik de nieuwe kennis toepassen in de praktijk.

Naast mijn werk ben ik regelmatig te vinden op de tennisbaan en kan ik ontzettend genieten van een stuk hardlopen.

Martine werk als Master Manuele Therapie op de locatie Boskoop met BIG nummer 39913022604

Comments are closed.