Ralph van der Winden

Mijn naam is Ralph van der Winden. Getrouwd met Krista van Kempen en eigenaar van Fysio Topfit Fitness. Ik ben verantwoordelijk voor alles wat op fitness gebied binnen de praktijken wordt aangeboden. Zelf ben ik actief als Fitnessinstructeur en Personal Trainer.

Naast mijn sportieve activiteiten verzorg ik de PR & Marketing en de administratie voor de fysio praktijken. Het is een veelzijdige baan, die elke dag weer anders is. Daarnaast ben ik bezeten van sport. Ik volg alles wat met sport te maken heeft en heb veel bewondering voor de prestaties van (top) sporters.

In Boskoop ben ik Secretaris van Stichting Gezond Boskoop. Bij deze stichting wordt de zorg voor patiënten met een chronische aandoening gestructureerd. Met verschillende zorgverleners hebben we heldere en duidelijke afspraken gemaakt over welke zorg er verleend moet worden aan patiënten met een chronische aandoening.

In mijn vrije tijd ben ik jeugdcoach bij voetbalvereniging Alphense Boys. Leuk om iedere week de jeugd aan het sporten te zien en om mijn (kleine) steentje daar aan bij te dragen.

Wilt u deelnemen aan onze fitnessprogramma’s, meer informatie ontvangen of een gratis proefles aanvragen? Stuur dan een e-mail naar info@fysiotopfit.nl

Ralph is als Fitnessinstructeur en Personal Trainer werkzaam in Ter Aar en Boskoop

Comments are closed.