Shelley Kool

Mijn naam is Shelley Kool.

In juli 2009 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan de Hogeschool Leiden, waarna ik in een kleine praktijk in Hoofddorp ben gaan werken. Na twee jaar in Hoofddorp te hebben gewerkt, kwam ik erachter dat ik graag in een wat grotere praktijk wilde werken met meerdere collega’s en specialisaties. Naast het feit dat dit een stuk gezelliger is, ben ik ook van mening dat je binnen een team veel van elkaar kunt leren. Zodoende ben ik bij Fysio Topfit terecht gekomen.

Mijn keuze voor het werken in een particuliere praktijk is gebaseerd op het feit dat er sprake is van veel variatie (een grote verscheidenheid aan klachten en het werken met veel verschillende leeftijdscategorieën) en die afwisseling vind ik erg leuk.

Zelf ben ik erg sportief ingesteld, ik korfbal en volg daarnaast vele andere takken van sport. Ik heb zodoende ook enkele jaren de sportverzorging van een aantal talententeams van de regio Noord-West van het Koninklijk Nederlands Korfbal Verbond verzorgd.

In augustus 2011 ben ik dan ook de opleiding Master Sportfysiotherapie aan de SOMT, te Amersfoort gestart, zodat ik ook voor mijn vak meer kan halen uit mijn interesse voor sport en sportklachten. In oktober 2014 heb ik deze studie afgerond en sindsdien mag ik mezelf Master of Science Sportfysiotherapie noemen.

In de jaren dat ik werkzaam ben bij Fysio Topfit heb ik me vooral gespecialiseerd in de spierblessures en de knie- en enkelklachten.

Met alle opgedane ervaringen en kennis hoop ik u dan ook nog beter te kunnen behandelen en begeleiden bij uw (sport)blessures of de preventie hiervan. Vragen of opmerkingen? shelley@fysiotopfit.nl

Shelley is als Fysiotherapeut en Master Sportfysiotherapeut werkzaam in Ter Aar en Boskoop met BIG nummer 19911426104

Comments are closed.