Personal Training

Trainen met een Personal Trainer

Je prettig voelen in je lichaam, spelen met je kinderen zonder naar adem te happen of een paar kilo kwijt raken om in dat badpak te passen. Iedereen heeft een andere reden om te beginnen met bewegen. Maar niet iedereen weet waar ze moeten beginnen. Wij kunnen u helpen middels personal training.

Waarom Personal Training?

We zitten gemiddeld 8 uur per dag. Dat is veel! Zitten is het nieuwe roken. Zelfs wanneer we sporten, doen we dat zittend op de fitnessapparatuur. Dat moeten we anders aanpakken! Daarom doen we bij Fysio Topfit aan trainen op een manier waarvoor je lichaam is gemaakt. Trainen waarbij u uw hele lichaam gebruikt.

Het moet voor iedereen mogelijk zijn om te werken aan een gezondere leefstijl. Dat doen we zoveel mogelijk in een 1 op 1 training. Zo kunnen we iedereen het plezier van sporten en de kans op een fitter leven bieden. Wat is uw reden om niet te starten?

Maak vandaag nog een afspraak met Mabel. Mabel is 3e jaars fysiotherapie student met een voorliefde voor trainen. Mabel kan samen met u werken aan uw persoonlijke doelen. Interesse? Neem dan contact op met Mabel via mabel@fysiotopfit.nl of via Whatsapp.

 

Prijslijst:

  • intake €20
  • Per uur €30
  • 10 rittenkaart €250