Sensamove

Wat is Sensamove?

Sensamove (biofeedback) wordt gebruikt voor rug- en nektraining en om coördinatie of balans te verbeteren. We beschikken in onze praktijk over een rugtrainer, balanstrainer en nektrainer. Hiermee hebben wij mogelijkheden in huis om balans in zit en stand en de hoofdbalans te trainen. De bijbehorende spellen zijn heel aansprekend voor jong en oud.

Fysio Topfit maakt gebruik van trainingsmodellen met biofeedback. Op de computer wordt digitaal het startpunt bij het begin van de therapie vastgelegd. Uw progressie wordt daarna elke behandeling zichtbaar op een scherm, u ziet uw vorderingen via grafieken en overzichten in beeld komen. Dat motiveert om de behandeling vol te houden.

De methode Sensamove is gebaseerd op interactieve correctie: via een spel corrigeert de patiënt zichzelf. Naast metingen (klinimetrie) worden diverse spellen als therapie ingezet, de vele ingebouwde niveaus zorgen ervoor dat de herstel bevorderende therapie individueel kan worden aangepast.

Sensamove wordt ingezet bij onder meer (langdurige) rugklachten, stabiliteitsproblematiek (nek en rug), bekkeninstabiliteit, ischias, whiplash, sport gerelateerde klachten (tennis, paardrijden), houdingsproblematiek, stijve nek en rug.

Onze Sensamove specialisten:

Krista van Kempen & Marcia Backer (Ter Aar) & Lobke Loos & Daphne Vergeer (Boskoop)

Folder Sensamove 

Schrijf u nu in
voor onze nieuwsbrief!

Wilt u meer informatie over onze diensten?
Of wilt u op de hoogte blijven van andere
ontwikkelingen rondom Fysio Topfit?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven