Print deze pagina

Boskoop

Praktijk voor Fysiotherapie & Manuele Therapie
Fysio Topfit
Zijde 29C
2771 EJ Boskoop
0172-212147

De ruimte is opgedeeld in twee delen; een deel is ingericht met behandelkamers en een deel is ingericht als fysio-fitness ruimte. De fysio-fitness ruimte wordt gebruikt voor revalidatie van patienten, maar ook voor iedereen die gezond met zijn lichaam bezig wil zijn. Zie meer informatie hierover in het hoofdstuk FysioFitness, links in het hoofdmenu.

Openingstijden Fysiotherapie Boskoop:

Maandag   08:00 uur - 21:00 uur
Dinsdag   08:00 uur - 17:00 uur
Woensdag  08:00 uur - 17:00 uur
Donderdag 08:00 uur - 21:00 uur
Vrijdag   08:00 uur - 17:00 uur
Zaterdag  in overleg

Openingstijden Fysio-Fitness Boskoop:

Maandag   09:00 uur - 10:00 uur en 18:00 uur - 21:00 uur
Woensdag  09:00 uur - 10:00 uur
Donderdag 18:00 uur - 21:00 uur
Vrijdag   09:00 uur - 10:00 uur
Zaterdag  10:00 uur - 12:00 uur

Bovengenoemde tijden zijn voor trainen onder persoonlijke begeleiding.

Kunt u zelfstandig uw kaartje maken en zelfstandig trainen, dan mag u ook buiten bovenstaande fitness tijden komen. Tijdens vakanties en feestdagen kunnen de trainingstijden worden aangepast. U wordt daar tijdig van op de hoogte gesteld. Ook kan het voorkomen dat onze therapeuten patiënten aan huis behandelen waardoor de praktijk tijdelijk gesloten kan zijn. Wilt u zeker weten dat u buiten de openingstijden kunt sporten, bel ons dan eerst.

 

Lekker in je Lijf

Lekker in je Lijf is een samenwerking tussen Zorg en Zekerheid, de Gemeente Alphen aan den Rijn, de GGD Hollands Midden en Fysio Topfit. Het betreft een beweegprogramma voor mensen met overgewicht die voor patiënten met een Gemeentepolis van Z&Z gratis gevolgd kan worden, zonder dat dit van uw eigen risico afgaat.

 Wat kunt u verwachten?

In een periode van 18 weken volgt u een beweegprogramma dat op maat gemaakt is. In het begin sport u 2x per week, later wordt dat 1x per week. We bekijken samen welke beweegactiviteiten u leuk vindt en welke activiteiten u kunt ondernemen na het beëindigen van het programma.

Deelnemen?

Bent u 18 jaar of ouder, is uw BMI boven de 25 en hebt u een Gemeentepolis bij Zorg & Zekerheid? Dan komt u in aanmerking om het programma gratis te volgen. U kunt zich bij ons aanmelden door een e-mail te sturen naar info@fysiotopfit.nl of via telefoon op 0172-212147.

 

 

Stichting Gezond Boskoop

Met eerstelijns zorgverleners wordt in Boskoop de zorg voor patiënten met een chronische aandoening gestructureerd. De zorgverleners hebben heldere en duidelijke afspraken gemaakt over welke zorg er verleend moet worden aan patiënten met een chronische aandoening.

In eerste instantie wordt er aandacht besteed aan de zorg voor mensen met Diabetes Mellitus, COPD, reuma en hart en vaatziekten. Ook over de zorg voor kwetsbare ouderen worden door de zorgverleners afspraken gemaakt.
In een later stadium zal dit zorgaanbod uitgebreid worden met andere aandoeningen. Ook het aantal zorgverleners zal nog verder uitgebreid worden. Meer info? Kijk op BoskoopGezond.nl

 

 

 

 

 

 

Fysio Topfit maakt onderdeel uit van het Schoudernetwerk Groene Hart. Kijk voor meer informatie op: Schoudernetwerk Groene Hart

 

Wilt u meer weten, een afspraak maken of een vraag stellen? Bel ons op telefoonnummer 0172-212147 of stuur een e-mail naar info@fysiotopfit.nl . Uw vragen worden met zorg behandeld, net als uw lichaam!