Uw eerste afspraak

Wanneer u voor het eerst in onze praktijk komt kunt u, voordat u wordt opgehaald door onze fysiotherapeut, plaatsnemen in de wachtruimte. Als u een afspraak hebt, hoeft u zich niet te melden bij de balie, of u moet iets willen bespreken.

Let op! In verband met de Corona-maatregelen wordt u verzocht bij binnenkomst uw handen te desinfecteren en niet te vroeg naar de praktijk te komen zodat er voldoende ruimte voor de in het pand aanwezige mensen blijft. Kijk voor meer informatie op coronaspelregels.

Eenmaal opgehaald uit de wachtkamer zal onze therapeut u in de behandelkamer om enkele persoonsgegevens vragen, zodat een behandeldossier kan worden opgebouwd. Vervolgens wordt er gevraagd naar uw gezondheidsprobleem en meestal volgt daarna een onderzoek. Tijdens het onderzoek kan u verzocht worden om u gedeeltelijk uit te kleden.

Als uw klachten fysiotherapie gerelateerd zijn, zal naar aanleiding van de resultaten uit het onderzoek een behandelplan worden opgesteld. Het behandelplan zal de therapievorm bevatten, uw therapeut zal dit met u bespreken. Zijn uw klachten niet fysiotherapie gerelateerd, dan wordt u terugverwezen naar uw (huis)arts.

Aan het eind van de afspraak maakt onze therapeut (indien noodzakelijk) een vervolgafspraak met u.

Bij uw eerste afspraak graag meenemen:

  • Verwijsbrief (indien u door een arts verwezen bent).
  • Mondkapje.
  • Uw verzekeringsgegevens.
  • Geldig identiteitsbewijs.
  • Een (bad)handdoek.
  • Indien van toepassing: documentatie uit het ziekenhuis/ revalidatiecentrum.

De eerste afspraak bestaat uit een dubbel consult: een (screening) intake en behandeling. Per afspraak is de tijd voor de behandeling inclusief de administratietijd. Voor een reguliere afspraak staat maximaal 30 min., voor een eerste behandeling kan dat iets langer zijn. De tijd is inclusief de dossiervoering / administratietijd.

Afspraak afzeggen

Mocht u verhinderd zijn voor uw (eerste) afspraak dan dient u dat minstens 24 uur voordat de afspraak staat ingepland telefonisch of per e-mail aan ons door te geven. Wanneer u niet, of te laat, afzegt wordt de behandeling bij u in rekening gebracht.

Schrijf u nu in
voor onze nieuwsbrief!

Wilt u meer informatie over onze diensten?
Of wilt u op de hoogte blijven van andere
ontwikkelingen rondom Fysio Topfit?

Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven