Linda Grootendorst

Mijn naam is Linda Grootendorst.

In 1999 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Utrecht. Na mijn afstuderen heb ik 6 jaar met veel plezier in een particuliere praktijk in Maarssen gewerkt.

In 2005 ben ik afgestudeerd als Manueel Therapeut aan de SOMT in Amersfoort. Ik vind het een mooie aanvulling op de fysiotherapie. Ik heb meer inzicht in de manueel therapeutische behandelingsmethodiek gekregen en veel praktische vaardigheden geleerd.

In 2011 ben ik afgestudeerd als Dry Needling therapeut. Dry Needling is een nieuwe behandelmethode van de fysiotherapeut. De methode is overgekomen uit Canada en Amerika en wordt daar al jaren toegepast binnen de reguliere fysiotherapie. Door middel van een speciale techniek worden spieren aangeprikt en raken op die manier snel en langdurig ontspannen. Dry needling gebruikt een ‘droge’ (dry) acupunctuurnaald en er wordt dus geen vloeistof in de spier gebracht.

Wat ik leuk vind aan het werken in een particuliere praktijk is de afwisseling. Elke klacht en elke patiënt is anders. Ook het samenwerken en overleg met collega’s vind ik belangrijk. In deze praktijk zijn er veel verschillende specialisaties. Door deze samenwerking kun je onderling veel van elkaar leren en er voor zorgen dat de patiënt de meest geschikte behandeling krijgt. Meer informatie? linda@fysiotopfit.nl

Linda is als Fysio- & Manueeltherapeut werkzaam in Boskoop & Ter Aar. Tevens Dry Needling specialist met BIG nummer 19049616304

Comments are closed.