Print deze pagina

Krista van Kempen

Mijn naam is Krista van Kempen, getrouwd met Ralph van der Winden en eigenaar van Fysio Topfit.

Sinds mijn afstuderen in 1997 heb ik korte tijd waarnemingen gedaan in Den Haag en daarna in 1998 met veel plezier in Ter Aar gaan werken.

In 2003 heb ik de opleiding Manuele Therapie, aan de SOMT in Amersfoort, met succes afgerond. In 2004 heb ik de opleiding KISS & KIDD Kinderen afgerond en in 2005 de opleiding Manuele Lymfedrainage (Oedeemtherapie). In 2013 heb ik de vervolgopleiding Master Manuele Therapie met succes afgerond.

Halverwege 2005 kreeg ik de kans om een praktijk in Boskoop te openen. In samenwerking met de gemeente Boskoop en Trifolium Woondiensten, die ruimte beschikbaar hadden, hebben we op de Zijde 29B iets moois neergezet. Vanaf 1 maart 2006 is het geheel operationeel.

Ik vind fysiotherapie een enorm boeiend vak dat constant in beweging is. De inzichten in de therapieën veranderen voortdurend wat het werk erg afwisselend maakt. Vroeger werd er vooral passief behandeld (massage en apparaten) terwijl tegenwoordig een steeds actievere rol voor de patiënt is weggelegd. Het op de juiste manier met het lichaam om leren is gaan staat nu vaak centraal in de behandelingen.

De uitdaging in mijn werk is mensen op een effectieve manier van hun klachten af helpen en ervoor te zorgen dat de klachten niet terugkeren. Uitleg over het menselijk lichaam, inzicht geven en de belastbaarheid vergroten zijn hierbij essentieel. Meer weten? Stuur dan een e-mail naar info@fysiotopfit.nl

Krista is als Fysiotherapeut & Master Manueel Therapeut werkzaam in Ter Aar en Boskoop met BIG nummer 99048367604

Ralph van der WindenRalph van der Winden

Mijn naam is Ralph van der Winden. Getrouwd met Krista van Kempen en eigenaar van Fysio Topfit Fitness. Ik ben verantwoordelijk voor alles wat op fitness gebied binnen de praktijken wordt aangeboden. Zelf ben ik actief als Fitnessinstructeur en Personal Trainer.

Naast mijn sportieve activiteiten verzorg ik de PR & Marketing en de administratie voor de fysio praktijken. Het is een veelzijdige baan, die elke dag weer anders is. Daarnaast ben ik bezeten van sport. Ik volg alles wat met sport te maken heeft en heb veel bewondering voor de prestaties van (top) sporters.

In Boskoop ben ik Secretaris van Stichting Gezond Boskoop. Bij deze stichting wordt de zorg voor patiënten met een chronische aandoening gestructureerd. Met verschillende zorgverleners hebben we heldere en duidelijke afspraken gemaakt over welke zorg er verleend moet worden aan patiënten met een chronische aandoening.

In mijn vrije tijd ben ik jeugdcoach bij voetbalvereniging Alphense Boys. Leuk om iedere week de jeugd aan het sporten te zien en om mijn (kleine) steentje daar aan bij te dragen.

Wilt u deelnemen aan onze fitnessprogramma’s, meer informatie ontvangen of een gratis proefles aanvragen? Stuur dan een e-mail naar info@fysiotopfit.nl

Ralph is als Fitnessinstructeur en Personal Trainer werkzaam in Ter Aar en Boskoop

Paula Sep

Mijn naam is Paula Sep.

Ik ben sinds 1990 werkzaam als fysiotherapeute in de eerste lijn en sinds 2002 verbonden aan deze praktijk. Het liefst ben ik allround werkzaam, maar ik heb me de laatste jaren steeds meer verdiept in de (sport)revalidatie;  in het bijzonder het trainen met mensen met COPD of een hartaandoening.

Ook schouderrevalidatie (zowel non- als post operatief) heeft mijn passie. Ik participeer in het schoudernetwerk vanuit het groene hart ziekenhuis in Gouda.

Het leukste blijft de veelzijdigheid van het vak en de afwisseling in het contact met mensen en de goede sfeer in het team. Ik mag wel zeggen dat ik in de gouden positie verkeer dat ik nooit met lood in mijn schoenen naar de praktijk hoef te komen en ik hoop dat onze patiënten dit ook zo ervaren.

Meer weten? Stuur dan een e-mail naar paula@fysiotopfit.nl

Paula is als Schouder-Fysiotherapeut werkzaam in Ter Aar & Boskoop met BIG nummer 79034997104

Linda GrootendorstLinda Grootendorst

Mijn naam is Linda Grootendorst.

In 1999 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Utrecht. Na mijn afstuderen heb ik 6 jaar met veel plezier in een particuliere praktijk in Maarssen gewerkt.

In 2005 ben ik afgestudeerd als Manueel Therapeut aan de SOMT in Amersfoort. Ik vind het een mooie aanvulling op de fysiotherapie. Ik heb meer inzicht in de manueel therapeutische behandelingsmethodiek gekregen en veel praktische vaardigheden geleerd.

In 2011 ben ik afgestudeerd als Dry Needling therapeut. Dry Needling is een nieuwe behandelmethode van de fysiotherapeut. De methode is overgekomen uit Canada en Amerika en wordt daar al jaren toegepast binnen de reguliere fysiotherapie. Door middel van een speciale techniek worden spieren aangeprikt en raken op die manier snel en langdurig ontspannen. Dry needling gebruikt een ‘droge’ (dry) acupunctuurnaald en er wordt dus geen vloeistof in de spier gebracht.

Wat ik leuk vind aan het werken in een particuliere praktijk is de afwisseling. Elke klacht en elke patiënt is anders. Ook het samenwerken en overleg met collega’s vind ik belangrijk. In deze praktijk zijn er veel verschillende specialisaties. Door deze samenwerking kun je onderling veel van elkaar leren en er voor zorgen dat de patiënt de meest geschikte behandeling krijgt. Meer informatie? linda@fysiotopfit.nl

Linda is als Fysio- & Manueeltherapeut werkzaam in Boskoop & Ter Aar. Tevens Dry Needling specialist met BIG nummer 19049616304

Marcia BackerMarcia Bakker

Mijn naam is Marcia Backer.

Ik werk in Ter Aar en Boskoop als Kinderfysiotherapeut. Ik ben in 2001 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Amsterdam. In 2006 ben ik afgestudeerd als kinderfysiotherapeut.

Tussen 2001 en 2008 heb ik in Amstelveen gewerkt in het Amstelland ziekenhuis. Vanwege een verhuizing naar Alphen aan de Rijn heb ik gezocht naar een andere werkplek en deze gevonden in de praktijk in Boskoop en Ter Aar.

Ik vind Kinderfysiotherapie erg afwisselend en verrassend. Het werken met kinderen is weer heel anders dan met volwassenen. Het is een mooi beroep waar ik al mijn fantasie en energie in kwijt kan.

Wilt u meer weten over kinderfysiotherapie? Stuur een e-mail naar marcia@fysiotopfit.nl

Marcia is als Fysio- & Kinderfysiotherapeut werkzaam in Ter Aar en Boskoop met BIG nummer 69054914404

Shelley Kool

Mijn naam is Shelley Kool.

In juli 2009 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan de Hogeschool Leiden, waarna ik in een kleine praktijk in Hoofddorp ben gaan werken. Na twee jaar in Hoofddorp te hebben gewerkt, kwam ik erachter dat ik graag in een wat grotere praktijk wilde werken met meerdere collega’s en specialisaties. Naast het feit dat dit een stuk gezelliger is, ben ik ook van mening dat je binnen een team veel van elkaar kunt leren. Zodoende ben ik bij Fysio Topfit terecht gekomen.

Mijn keuze voor het werken in een particuliere praktijk is gebaseerd op het feit dat er sprake is van veel variatie (een grote verscheidenheid aan klachten en het werken met veel verschillende leeftijdscategorieën) en die afwisseling vind ik erg leuk.

Zelf ben ik erg sportief ingesteld, ik korfbal en volg daarnaast vele andere takken van sport. Ik heb zodoende ook enkele jaren de sportverzorging van een aantal talententeams van de regio Noord-West van het Koninklijk Nederlands Korfbal Verbond verzorgd.

In augustus 2011 ben ik dan ook de opleiding Master Sportfysiotherapie aan de SOMT, te Amersfoort gestart, zodat ik ook voor mijn vak meer kan halen uit mijn interesse voor sport en sportklachten. In oktober 2014 heb ik deze studie afgerond en sindsdien mag ik mezelf Master of Science Sportfysiotherapie noemen.

In de jaren dat ik werkzaam ben bij Fysio Topfit heb ik me vooral gespecialiseerd in de spierblessures en de knie- en enkelklachten.

Met alle opgedane ervaringen en kennis hoop ik u dan ook nog beter te kunnen behandelen en begeleiden bij uw (sport)blessures of de preventie hiervan. Vragen of opmerkingen? shelley@fysiotopfit.nl

Shelley is als Fysiotherapeut en Master Sportfysiotherapeut werkzaam in Ter Aar en Boskoop met BIG nummer 19911426104

Eveline van der Weijden

Mijn naam is Eveline van der Weijden. Sinds juni 2013 ben ik afgestudeerd als Fysiotherapeut en werk ik bij Fysio Topfit. Vanaf september 2016 ben ik gestart met de opleiding tot Master Kinderfysiotherapeut. Het werk is heel afwisselend en ik hoop hier nog lang te mogen blijven werken!

Eveline is als Fysiotherapeut en Kinderfysiotherapeut (i.o.) werkzaam in Boskoop en Ter Aar met BIG nummer 19917288304

Lobke Loos

Mijn naam is Lobke Loos en ik kom uit Ter Aar. In mei 2016 heb ik mijn opleiding Fysiotherapie afgerond. In september 2016 ben ik begonnen aan de opleiding Master Manuele Therapie in Utrecht.

Ik ben actief als fysiotherapeut en momenteel bezig met mijn laatste onderzoek voor school. Mocht u fysio of fitness gerelateerde vraag hebben, stuur mij dan een e-mail via lobke@fysiotopfit.nl

Lobke werkt als fysiotherapeut en MMT (i.o.) in Boskoop en Ter Aar met BIG nummer 79921129004

Darrel Badal

Mijn naam is Darrel Badal. In september 2017 ben ik afgestudeerd als Bachelor Fysiotherapeut aan de Hogeschool van Utrecht. In mijn laatste jaar van de opleiding heb ik ervaring op gedaan in het ziekenhuis en eerstelijns praktijk. In het ziekenhuis behandelde ik patiënten met COPD en neurologische aandoeningen en in de eerstelijns praktijk voornamelijk orthopedische klachten (schouder, knie, lage rug en heup). 

In 2013 heb ik de opleiding CIOS in Arnhem gedaan en ben ik naast fysiotherapeut ook Fitness & Health Revalidatie Trainer. 

Binnen Fysio Topfit ben ik sinds februari werkzaam in Ter Aar en Boskoop. Mijn doelen zijn om mijzelf verder te ontwikkelen als fysiotherapeut en u optimaal te behandelen en begeleiden bij uw klacht. 

Vragen? Mail naar Darrel@fysiotopfit.nl

Darrel is als Fysiotherapeut werkzaam in Ter Aar en Boskoop met BIG nummer 49923389404

Martine Verwoerd

Mijn naam is Martine Verwoerd.

In juli 2007 ben ik afgestuurd als bachelor fysiotherapeut aan de Hogeschool Utrecht. Ik ben daarna gaan werken in een particuliere praktijk waar ik zoveel mogelijk werkervaring op wilde doen. Al snel wist ik dat ik mij verder wilde specialiseren in de fysiotherapie en ben na een jaar werken gestart met de master opleiding orthopedische manuele therapie welke ik in 2011 heb afgerond aan de Hogeschool Utrecht. In de jaren na mijn master heb ik verschillende cursussen gevolgd waaronder een cursus dry needling.

Inmiddels ben ik alweer 10 jaar aan het werk als fysio- en manueeltherapeut en ik heb er nog altijd even veel plezier in als toen ik er mee startte. Wat ik zo mooi vind aan dit vak is dat je samen met de patiënt kan zoeken naar een oplossing van het bewegingsprobleem van de patiënt, samen werken aan het optimaliseren van kwaliteit van leven.

Ik heb mij de laatste jaren steeds meer gespecialiseerd in wervelkolom gerelateerde klachten. Door de jaren heen kwam ik er achter dat daar mijn passie ligt. Klachten in de wervelkolom hebben vaak een grote impact op het leven van de patiënt en omvatten vaak meer dan alleen een mechanisch probleem. Dat maakt het complex, interessant en een uitdaging voor mij als fysio- en manueeltherapeut.

Naast mijn werk bij Fysio Topfit Boskoop ben ik werkzaam als docent op de Hogeschool Utrecht binnen de bachelor Fysiotherapie en de master Orthopedische manuele therapie. En op dit moment ben ik bezig met wetenschappelijk onderzoek met betrekking tot nekklachten. Deze combinatie van banen vullen elkaar ontzettend goed aan. Via het onderwijs en wetenschappelijk onderzoek blijf ik volledig up to date van de kennis op dit moment en door de praktijk blijf ik in contact met patiënten en kan ik de nieuwe kennis toepassen in de praktijk.

Naast mijn werk ben ik regelmatig te vinden op de tennisbaan en kan ik ontzettend genieten van een stuk hardlopen.

Martine werk als Master Manuele Therapie op de locatie Boskoop met BIG nummer 39913022604

Tessa van Eijk

Hallo! Mijn naam is Tessa van Eijk.

 In 2016 heb ik mijn MBO diploma sport en gezondheid behaald. Daarnaast heb ik mijn diploma voor Fitnessinstructrice en Personal Trainster. Momenteel studeer ik Fysiotherapie in Leiden en zit ik in mijn 2e jaar.

Ik ben bij Topfit werkzaam als fitnessinstructrice en ik loop hier stage.

Heb je een fitness gerelateerde vraag voor Tessa? Stuur haar een e-mail naar tessa@fysiotopfit.nl

Tessa is als Fitnessinstructeur werkzaam in Ter Aar

Leon Raaijmakers

Hallo! Graag zou ik mijzelf even willen voorstellen. 

 

Mijn naam is Leon Raaijmakers geboren in Dordrecht en al een aantal jaar woonachtig in Gouda. Ik ben, naast fitnessinstructeur, ook fysiotherapeut (Hogeschool van Rotterdam). Een fanatiek voetbal verleden, maar sinds 2008 gestopt. Vervolgens algemeen fitness opgepakt en kennis gemaakt met verschillende sporten (gymnastiek, squashen, zwemmen en hardlopen). Ik ben sportief ingesteld en altijd in voor een praatje of uitdaging. Een teamplayer en houd er graag van om mensen te begeleiden in hun trainingsdoelen. 

 

Heeft u vragen? Laat het mij weten via Leon@fysiotopfit.nl

Leon werkt als Fysiotherapeut & Fitnessinstructeur in Ter Aar & Boskoop met BIG nummer 19924977504

Wil Hiemstra

Mijn naam is Wil Hiemstra en ik ben de poetsvrouw van de praktijken.

 

Naast poetsvrouw zorg ik ook goed voor de ‘meiden’ en ben ik een manusje van alles. Zo verf ik bijvoorbeeld ook de muren en doe ik andere kleine klusjes.

Ik werk met veel plezier!